“Idos heeft de hoge verwachtingen waargemaakt”

Inhuiscoördinator Danielle van de Kimmenade van het bouwbureau van ziekenhuis Rijnstate in Arnhem heeft onlangs drie projecten met ons afgerond. In deze case vertelt ze erover.

Terug naar projecten
scroll

“Als ik aan Idos denk, dan denk ik aan de woorden meedenkend en behulpzaam”

  • Deel dit project:

“Onlangs is onze spoedeisende hulp vernieuwd en begin 2019 hebben we een huisartsenpost met dienstenapotheek geopend. Idos heeft voor deze drie projecten de meubels geleverd, na een uitvraag bij drie verschillende meubelmakers. Door de vele mooie referenties stak Idos er bovenuit. En belangrijk: ze hebben de hoge verwachtingen waargemaakt. Niet alleen over de kwaliteit, maar ook over de samenwerking ben ik meer dan tevreden. Ze hebben mij echt ontzorgd: alles is door hen tot in de puntjes geregeld en ook de communicatie was perfect. Mijn vaste contactpersoon bij Idos had voor de drie projecten met veel verschillende mensen te maken, maar wist al heel snel wat hij waar (dus: bij wie) neer moest leggen. Zo werd niemand gestoord met vragen die niet voor hem of haar bedoeld waren. Dat vind ik erg knap.”

  • Deel dit project:

Inhuiscoördinator Danielle van de Kimmenade

“Als ik aan Idos denk, dan denk ik verder aan de woorden meedenkend en behulpzaam. Medewerkers zijn niet bang om feedback te geven. “Is dit wat je bedoelt? Zo ja, zou je dit niet anders doen?” In de loop van de tijd vroeg ik hen dan ook steeds vaker om advies; ze werden een sparringpartner. Ook zijn de monteurs altijd bereid om een stapje extra te zetten. Of een taak nu op hun werkbon staat of niet: als er werk gedaan moet worden, wordt het gedaan. En de monteurs zijn vriendelijk en netjes. Heel belangrijk, want ze hadden ook te maken met (verplegend) personeel en patiënten. Ze zijn niemand tot last geweest - ook al draaide onze spoedeisende hulp gewoon door en moesten zij midden in die drukte hun werk doen. Met twintig jaar ervaring kan ik zeggen dat dat écht uniek is.”

Heb jij een totaal eigen smaak? Deel je idee en daag ons uit!

 

Daag ons uit Inspiratie

Geïnspireerd? Maak nu een afspraak om jouw ideeën en wensen te bespreken.