““Idos denkt mee over mooie details””

Interieurarchitect Anne-Carien KleinJan aan het woord. Idos en Anne-Carien werkten onder meer samen voor de woonkamer- en keukenrenovatie die je op de foto ziet.

Terug naar projecten
scroll

“Het is exact geworden zoals ik het samen met de opdrachtgever bedacht heb”

  • Deel dit project:

“Eén van de belangrijkste eigenschappen van Idos vind ik dat ze voor iedere opdrachtgever in het voortraject ruim de tijd nemen. De opdrachtgever wordt aan de hand meegenomen: vanaf het eerste contactmoment - waar het vooral nog om sfeer gaat - tot het moment dat ik aan het schetsen ben en de definitieve materialen en kleuren gekozen worden. Het gehele project wordt uitvoerig besproken, zodat er tijdens de uitvoering nauwelijks vragen meer zijn. Dat is niet alleen voor de opdrachtgever prettig, maar ook voor mij als interieurarchitect. Onze samenwerking gaat daardoor soepel en snel en het levert het mooiste resultaat op. Zo ook bij dit project (dat je op de foto’s ziet, red.), waarvoor ik de woonkamer- en keukenontwerpen heb getekend en Idos de keuken én alle meubels op maat heeft gemaakt. En hoewel alles prachtig is worden, heb ik in het bijzonder bewondering voor hoe de kastenwand (een soort room divider met lamellen) gerealiseerd is. Dit was zeker geen gemakkelijke klus, maar het is exact geworden zoals ik het ontworpen en uitgetekend heb.”

  • Deel dit project:

Interieurarchitect Anne-Carien KleinJan

“Idos denkt ook graag mee over mooie details. Kleine dingen, zoals een bepaald meubel in verstek zagen voor een verfijnde afwerking. Of een bepaalde materiaalsoort die net iets beter in het ontwerp of het budget past. Bij dit project stelden ze bijvoorbeeld voor om de eerder genoemde room divider van hetzelfde materiaal te maken als de fronten van de keuken. Dat is voor opdrachtgevers ook meteen een voordeel van werken met een interieurbouwer: je kunt eenheid creëren. Het resultaat van dit project mag er zijn: ik vind het prachtig geworden, en de opdrachtgever ook.”

Heb jij een totaal eigen smaak? Deel je idee en daag ons uit!

 

Daag ons uit Inspiratie

Geïnspireerd? Maak nu een afspraak om jouw ideeën en wensen te bespreken.