“De grote lijnen én de details: alles klopt”

Projectleider Petra Otten van de Wageningen University & Research Library heeft onlangs een succesvol traject met ons afgerond. In deze case vertelt ze hier meer over.

Terug naar projecten
scroll

“Idos heeft heel prettig samengewerkt met onze interieurarchitect”

  • Deel dit project:

“Onlangs is onze bibliotheek helemaal verbouwd, met als voornaamste doel om extra studieplekken te creëren; we zijn van 500 naar 650 plekken gegaan. Dit hebben we onder meer gedaan door de bibliotheekcollega’s te huisvesten in een kleiner kantoor, dus ook de kantoorruimte moest opnieuw ingericht worden. De studenten mochten voor dit nieuwe interieur ook suggesties inbrengen en kwamen vooral met het idee om verschillende soorten studieplekken te maken. Niet alleen tafels en bureaus dus, maar ook loungebanken en zithoeken. Interieurarchitect Liesbet Rabbinge is met deze ideeën aan de slag gegaan, Idos heeft haar ontwerp in prettig overleg en tot in detail uitgevoerd. Voor mij was het de eerste ervaring met Idos, maar Idos had al wel eerder voor andere afdelingen van de universiteit gewerkt. Wat mij in het bijzonder opviel was de nauwkeurigheid waarmee er werd gewerkt. Alle tekeningen van Liesbet zijn nog een keer door Idos overgedaan, met zelfs nóg meer detail. Zo wisten zij - en ook wij - zeker dat ze exact gingen maken wat wij in gedachten hadden.”

  • Deel dit project:

Projectleider Petra Otten

“De samenwerking met de monteurs heb ik ook als zeer prettig ervaren. Ze waren niet alleen vriendelijk en behulpzaam, ook hier viel de nauwkeurigheid weer op. Soms bedenk je op papier iets wat in de praktijk net niet past. De monteurs hadden voor sommige van die ‘problemen’ al een oplossing bedacht nog voordat ik zag dat er iets mis was. Ik krijg nu van studenten veel complimenten over het interieur. Dat is waar je uiteindelijk voor doet.”

Heb jij een totaal eigen smaak? Deel je idee en daag ons uit!

Daag ons uit Inspiratie

Geïnspireerd? Maak nu een afspraak om jouw ideeën en wensen te bespreken.