“De co-creatie met Idos is erg prettig”

Architect Coen Kessels van SW Architecten aan het woord. Idos en SW Architecten werkten onder meer samen voor Ziekenhuis Amstelland.

Terug naar projecten
scroll

“Bij Idos doen ze wat ze zeggen. Dat vind ik het belangrijkst”

  • Deel dit project:

“Wij zeggen altijd dat mensen belangrijker zijn dan gebouwen. Ieder interieur moet dan ook een maatpak worden, een prettige plek om in te zijn voor de gebruiker. Idos deelt die mening, daar ligt de basis van onze samenwerking. Samen hebben we al heel wat mooie projecten opgepakt, vooral in de eerste- en tweedelijnszorg. Hoe groot of klein een klus ook is, samen met Idos zijn wij in staat om een goed antwoord te geven op de vraag en behoefte van de klant. Wat ook prettig is aan Idos, is dat ze allerlei soorten kwaliteit kunnen leveren. Daarmee bedoel ik niet dat de kwaliteit schommelt, maar dat ze werk kunnen leveren met verschillende prijskaartjes. En Idos doet er altijd alles aan om in de totale planning van het project mee te gaan. Heel soms zeggen ze ‘nee’, maar in zo’n geval weet ik wel zeker dat ze minstens drie keer hebben gecheckt of het toch écht niet kon. Die flexibiliteit wordt ook door onze klanten erg gewaardeerd.”

  • Deel dit project:

ARCHITECT COEN KESSELS

“Ik word door Idos verder nooit verrast met iets dat niet op tekening staat. Vinden ze dat een bepaald meubelstuk gebruiksvriendelijker of mooier kan, dan wordt er met ons overlegd en komen ze met een onderbouwing. Ze denken dus goed mee, maar: ze respecteren het ook als wij alsnog ‘nee’ zeggen. Ze maken altijd tot in detail wat wij samen hebben afgesproken. Daarom durf ik ook te zeggen: Idos brengt ieder project tot een goed einde.”

Heb jij een totaal eigen smaak? Deel je idee en daag ons uit!

Daag ons uit Inspiratie

Geïnspireerd? Maak nu een afspraak om jouw ideeën en wensen te bespreken.