“Idos levert eersteklas werk”

Accountmanager Gerrit de Kock van Built by the Wildt vertelt waarom hij al voor meer dan dertig projecten (in de zorg) voor ons heeft gekozen.

Terug naar projecten
scroll

“Idos is aan tafel bij onze klanten een volwaardige gesprekspartner”

  • Deel dit project:

“Ongeveer acht, negen jaar geleden zijn wij via een klant op het spoor van Idos gebracht en nog steeds werken we erg graag met Idos samen. Daar zijn drie redenen voor: ze denken goed mee, ze leveren eersteklas werk en als er iets beloofd wordt, dan gebeurt het ook. Ook belangrijk is dat ze in ons vakgebied van de hoed en de rand weten. BbdW is gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van huisvesting voor eerstelijnszorg, denk aan apotheken, gezondheidscentra en huisartsenpraktijken. Idos heeft veel ervaring in de zorg en is daarom voor klanten een deskundige en betrouwbare gesprekspartner. Regelmatig zitten wij samen met Idos en de opdrachtgever aan tafel, en dankzij hun kennis van de markt én hun expertise is Idos in die gesprekken ook voor ons een visitekaartje. Inmiddels hebben we al een dertigtal projecten op deze manier samen gerealiseerd, en dat aantal loopt de komende jaren nog verder op."

  • Deel dit project:

Accountmanager Gerrit de Kock

“Naast de eerder genoemde redenen vind ik de betrouwbaarheid van Idos het allerbelangrijkst. Ik kan blind op hun mensen vertrouwen. Op de mensen op kantoor en in de werkplaats, maar ook op de monteurs die het project op locatie komen opleveren. De monteurs worden misschien wel eens vergeten, maar zijn enorm belangrijk. De laatste die bij een project de deur dicht doet maakt namelijk of een project als geslaagd wordt ervaren.”

Heb jij een totaal eigen smaak? Deel je idee en daag ons uit!

Daag ons uit Inspiratie

Geïnspireerd? Maak nu een afspraak om jouw ideeën en wensen te bespreken.