“Onze keuken is tot in detail afgewerkt”

Debby Linthorst is erg tevreden over de nieuwe keuken die wij bij haar in huis hebben geplaatst, en vertelt graag waarom.

Terug naar projecten
scroll

“Materialen, kleuren, afwerking: álles was mogelijk”

  • Deel dit project:

“Als particulier is het misschien gebruikelijker om een keuken uit te zoeken bij een keukenspeciaalzaak, maar mijn man had zakelijk al eens met Idos gewerkt en dat was goed bevallen. Ik vond het bovendien ideaal dat ze écht maatwerk leveren. De indeling, materialen, kleuren: aan de hand van de kale maten van onze keuken én inspiratie die we via Pinterest hadden opgedaan zijn we samen gaan brainstormen. Wat ik erg bijzonder vond, was dat er eerst werd gekeken naar functionaliteit en toen pas naar uitstraling. Dankzij deze werkwijze hebben we nu een keuken die helemaal aan onze wensen voldoet, en niet alleen aan wat wij mooi vinden. Na die brainstorm lag er al snel een 3D-tekening waar wij erg van gecharmeerd waren en waar we ook ‘ja’ op hebben gezegd. Daarna heeft Idos ook met ons meegedacht over de inbouwapparatuur. Er is zoveel mogelijk dat je als leek door de bomen het bos niet meer ziet. Erg fijn dat we ook hierin ontzorgd zijn.”

  • Deel dit project:

DEBBY LINTHORST

“Idos levert vakwerk. Voor jaren terug hebben we een stuk bij het huis aangebouwd, waardoor een deel van de nieuwe koof op beton en een deel op hout geplaatst moest worden. Een flinke uitdaging, die van tevoren niet voorzien was maar die de monteurs erg goed hebben opgepakt. Menig timmerman was dit niet gelukt. In 2,5 dag is de complete keuken geplaatst en alles was in één keer goed en tot in detail afgewerkt. Dat hoor je wel eens anders.”

Heb jij een totaal eigen smaak? Deel je idee en daag ons uit!

Daag ons uit Inspiratie

Geïnspireerd? Maak nu een afspraak om jouw ideeën en wensen te bespreken.